Kerst Vakantie op ‘De Knobbel’

De Historische Collectie van het Korps Veldartillerie voorheen het Nederlands Artillerie Museum heeft ook tijdens de kerstvakantie de poorten wijd openstaan. Het museum is verdeeld over 4 paviljoenen die de geschiedenis verhalen van de Romeinse tijd tot aan de huidige uitzendingen van de militairen naar het buitenland. In het afgelopen jaar zijn er weer vele veranderingen en nieuwe items bij gekomen die wij u graag willen laten zien.

De openingstijden zijn: maandag 23, dinsdag 24 en vrijdag 27 december. Vervolgens maandag 30, dinsdag 31 december. In het nieuwe jaar donderdag 2 en vrijdag 3 januari.

De tijden van 11.00 uur tot 16.oo uur.

Hartelijk welkom in Historische wereld van Artillerie.

De kinderen kunnen een spannende speurtocht maken verkleed en geschminkt als militair met een diploma als beloning. Tijdens de speurtocht kunt u even uitrusten in de prachtige Korpszaal waar een film kan worden bekeken.

Denkt u aan een identiteitsbewijs voor de wacht!

Adres is: Eperweg 149 in ’t Harde legerplaats bij Oldebroek.