Tijdelijk sluiting Museum

Naar aanleiding van de laatste persconferentie door onze minister president gegeven, heeft het bestuur in overleg met de legerleiding besloten om het museum tot nader order te sluiten. Het risico van een besmetting is in het hele land groot dus ook in en om het museum. De voorwaarden zijn erg aangescherpt en ondanks dat wij praktisch aan alle voorwaarden voldoen willen we toch het risico niet lopen met kans op besmetting. Dat het jammer is voor alle gasten van de omliggende bungalowparken beseffen wij maar al te goed, ook in de aanvragen voor kinderverjaardagen en groepsbezoeken moeten we u helaas teleurstellen.

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u nog steeds onze mail gebruiken die dagelijks wordt gelezen. hckvaoldebroek@gmail.com.

Blijf allen gezond en wij verwelkomen u graag in betere tijden. Blijf de website en Facebook volgen daar vindt u steeds de nieuwste gegevens.

Wij vragen u begrip voor deze genomen besluiten voor ons aller welzijn.