Opening Nederlands Artilleriemuseum

1 Januari openen wij de deuren van de Historische Collectie weer voor het publiek. Eindelijk kunnen we u weer mee laten genieten.

Naar aanleiding van de laatste persconferentie kunnen wij u als bezoeker weer verwelkomen en kunt u weer genieten van de hele historie van de Artillerie.

Belangrijk blijft het coronaprotocol van de Museumvereniging die vertaald is in een regeling voor het Artilleriemuseum. Het museum staat op defensieterrein waardoor wij ons ook dienen te houden aan de voorschriften en aanwijzingen van Defensie.

Uiteraard gelden nog steeds de basisregels van het RIVM die zichtbaar zijn via de posters in het museum. De anderhalve meter afstand, geen handen schudden, handen regelmatig wassen. Geen toegang met ziekteverschijnselen zoals die bekend zijn.
U als bezoeker, en dat geldt vanaf veertien jaar, dient in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs die aangeeft dat u gevaccineerd bent, onlangs hersteld bent van Covid-19 of een negatieve test heeft gehad. De coronapas kan zowel op papier als digitaal worden gescand door de medewerker van het museum.
U meldt zich als vanouds bij de wacht die ons op de hoogte brengt van uw bezoek en de medewerker van de receptie begeleidt u over het terrein.
Uw en onze veiligheid staan voorop.
Wij verwelkomen u graag bij de Historische Collectie van het Korpsveldartillerie met hun indrukwekkende verhaallijn uitgebeeld in prachtige poppen/uniformen/vuurmonden/dioramagesitueerd zowel binnen als buiten.
Graag tot ziens in ’t Harde!