Zomertijden Artillerie Museum Historische Collectie Korps Veldartillerie

Met ingang van 1 juli wijzigen de openingstijden van het Artillerie Museum in ’t Harde of liever gezegd we voegen iets toe. U kunt van maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur terecht in het museum. Dit duurt tot 10 september.

Waar de geschiedenis wordt verteld vanaf ongeveer het jaar 1200 tot de hedendaagse uitzendingen.

Wat is er zoal te beleven. Veel voertuigen en prachtige uniformen, een Korpszaal voor een rustpauze en dit alles is gelegen op het het schietterein van de Artillerie een schitterend Engels landschap is uw tuin. De hoogte van “De Knobbel” officieel “De Woldberg” genaamd laat u ver in de wijde omtrek kijken.

Voor kinderen hebben wij spannende geheime speurtochten. Ook kunnen hier de kinderen verkleed en geschminkt hun verjaardag vieren. Ook voor groepen hebben wij een mooie ruimte met of zonder rondleider. Vraag naar de mogelijkheden. Telefoon 0525 657310. Ook kunt u alle gegevens op deze website vinden.