Openingstijden Nederlands Artillerie Museum ’t Harde

Vanaf maandag 11 september zijn de openingstijden in het Nederlands Artilleriemuseum van 13.00 uur tot 17.00 uur gedurende het hele winterseizoen. Afwijkende tijden i.v.m. de feestdagen kunt u weer volgen via deze site.

Inmiddels is de verbouwing van paviljoen drie klaar zodat ook de tijd van 1940 tot 1950, nu in een hele realistische vormgeving, kan worden bekeken.

Wij ontvangen scholen, groepen, kinderverjaardagen allemaal op afspraak. U als individuele bezoeker bent uiteraard altijd welkom tijdens de openingstijden. Meldt u zich bij de wacht. Een identiteitsbewijs moet worden overlegd. U kunt een schitterend overzicht verwachten van ca. 1200 tot heden, verdeeld over 4 paviljoenen en gelegen in een prachtig Engels landschap. De naam “De Knobbel” zal een ieder bekend zijn, officieel bevindt u zich op “De Woldberg” dat is de top van een stuwwal ontstaan in de voorlaatste ijsstijd. De hoogte is ongeveer 60 meter boven de zeespiegel. Vanaf hier kijkt u bij helder weer ver over de wijde omgeving en kunt u de vorm van het landschap goed zien.

Wij verwelkomen u graag!

Adres: Nederlands Artillerie Museum, Eperweg 149.  Telefoon 0525 657310